Waarom deelnemen?

Brussels Travel Festival

Het Brussels Travel Festival is een nieuw kleurrijk event binnen de Belgische toerisme sector waar je kan proeven en wegdromen van hippe reizen in een aangename, feestelijke sfeer in Brussel.

Tref je doelgroep

Ons publiek ? Dat is jong van geest, heeft zin om te reizen en kijkt uit naar nieuwe avonturen. Kortbij of ver weg, met vrienden, kinderen of alleen, elke reiziger vindt zijn plaats op het Brussels Travel Festival.

Dromen hebben ze genoeg gedaan. Nu is het tijd om er op uit te trekken!

Zin om hen te inspireren? Join the club!

Communicatie

Ons offline event wordt versterkt dankzij ons digitale platform, dat een bron van inspiratie zal vormen en extra leads zal creëren, bovenop deze van het live evenement!

Een krachtige digitale campagne, met een sterke focus op Facebook, Instagram, Pinterest, … die inspireert en motiveert om de wijde wereld te verkennen.

Let’s inspire, Let’s connect people! Be part of the Brussels Travel Festival Community!

Couple Camping

Meer info

Wees één van de eersten om aan dit gloednieuwe evenement mee te doen!

Hieronder vindt u alle informatie over uw deelname en standformules. Binnenkort zullen er ook communicatiepakketten verkrijgbaar zijn, om uw visibiliteit nog meer te vergroten!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, stuur een mailtje naar brusselstravelfestival@fisa.be. Annemie en Belinda helpen je met plezier verder!

Treck Mountain
Tickets2

Brochure

Download

Tickets2

Standformules en -tarieven

Download

Tickets2

Contactgegevens

Contact