Europa

Reizen in Europa : weg van huis, en toch thuis!

Een reis hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld te gaan! Europa heeft van alles wel wat: in een mum van tijd sta je in een andere cultuur, een ander land, een andere stad, een ander natuurlandschap.

Het is niet voor niets zo populair bij Australiërs, Nieuw-Zeelanders en Amerikanen: met één uur reistijd sta je meteen in een andere wereld! Een reisje in Europa is dan ook geschikt voor korte én lange vakanties. Van het zonnige Zuiden tot het bergachtige en weidse Noorden: Europa biedt voor elk wat wils.

Oost-Europa

Dé plek in Europa die helemaal aan het opkomen is! Fantastische natuur in combinatie met kleine, gezellige universiteitsstadjes: daar houden we van!

Extra pluspunt: de prijzen liggen er ook een stuk lager dan in West-Europa. Maaltijd voor 5 euro, iemand?

Andreas Kind Bxfwgayoioi Unsplash

Noord-Europa

Perfect voor elke natuur- en sneeuwliefhebber. Of je er nu wil gaan skiën of wandelen, de landschappen zullen je niet teleurstellen, van winter tot zomer!

Ook de steden zijn niet te onderschatten: met een hoog ‘hipster’gehalte zijn plaatsen als Kopenhagen en Stockholm dé place to be!

Vincent Guth Sdc35gnhgvi Unsplash

Zuid-Europa

Regenachtig België ontvluchten doe je als geen ander in het Zuiden van Europa: zon, zee, strand, aangevuld met prachtige cultuur en gastronomie. Spaanse paella, Italiaanse pizza of Griekse pita, wij kwijlen al helemaal weg!

 

West-Europa

Heerlijk dichtbij, en toch zoveel diversiteit! Citytrips naar Parijs, Londen of Berlijn, genieten van de zon in de Provence, skiën in Ischgl, wandelen in Ierland, …

Je hoeft niet ver weg te gaan om alles dichtbij te hebben!

George Kedenburg Iii Qjqmjsuc02m Unsplash