5 bestemmingen die op je bucketlist moeten staan!

In 2020 hebben we niet ver mogen lopen, maar dat betekent niet dat we niet mogen uitkijken naar de toekomst! Wij zijn al druk bezig met onze bucketlist aan te vullen met leuke bestemmingen.

Kan je niet kiezen welke op jouw bucketlist moeten? Deze 5 bestemmingen mogen niet ontbreken op jouw lijst!

1. Thailand

Thailand: een droombestemming voor velen! Het is dan ook een land dat werkelijk voor iedereen iets heeft. Door je vele voorgangers is het land goed aangepast om jou te ontvangen!

  • Citytrip-gevoel? Bangkok en zijn vele tempels, streetfood en bruisend nachtleven zijn iets voor jou.
  • Zon-zee-strand vakantie? De Thaise eilanden, zoals Koh Phi Phi, laten je chillen op het strand met een kokosnoot in de hand.
  • Avontuur? Dat vind je in alle natuurparken van Thailand: van trektochten tot ziplinen door de jungle, alles is mogelijk.

Voor ieder wat wils!

Florian Wehde Y3sidwvdxg Unsplash

2. Nieuw-Zeeland

Geen betere bestemming voor iedereen die graag rondtrekt: Nieuw-Zeeland! De schitterende natuur van het land biedt tal van mogelijkheden! Je kan er prachtig gaan kamperen en de hikes in de nationale parken, bij de gletsjers of de eilanden zijn adembenemend!

Mag het wat avontuurlijker? Combineer je hikes dan met bungeejumping, wildwater raften, kajakken en skiën! De Kiwi’s, zoals de lokale bevolking genoemd wordt, zullen je met plezier helpen aan jouw portie adrenaline.

Aaron Sebastian Bfgeyps0znk Unsplash

3. Japan

Sushi, sumoworstelaars, tempels en heetwaterbronnen: Japan is geen onbekende voor ons! Laat je volledig onderdompelen in hun eigenaardige cultuur, die vrijwel onaangetast is door invloeden van buitenaf.

Naast de neonverlichte steden zoals Osaka en Tokio, zijn de verschillende tempels en bergen (zoals Mount Fuji) echte iconen in Japan en mogen ze dan ook niet ontbreken aan jouw trip!

Andre Benz Mn9fa Wqh M Unsplash

4. Costa Rica

Costa Rica is een echte all-round bestemming voor iedereen die graag in de natuur is: zwemmen en ontspannen op de vele stranden, surfen in de oceaan, trekken door de jungle en de bergen, dieren spotten in de nationale parken, … Een ware speeltuin in open lucht!

Je kan er niet omheen: Costa Rica has it all.

Ezgi Kimball Jg8jcmefhdg Unsplash

5. Myanmar

Een nog vrij onbekende bestemming is Myanmar, maar het zou niet zo mogen zijn! Het prachtige land kent een mix van vele culturen door zijn grenzen aan Bangladesh, India, China, Laos en Thailand. Omdat de grenzen nog niet zo lang open zijn voor toeristen, is het land nog heel puur en ongerept.

Ontdek de prachtige natuur, fascinerende tempels, levendige marktjes en verschillende culturen in Myanmar en kom naar huis met onvergetelijke herinneringen.

Majkell Projku A Hyhh R3q Unsplash